Σίλβα: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε το Κύπελλο» (vids)

Σίλβα: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε το Κύπελλο» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε το Κύπελλο» (vids)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα εξέφρασε την μεγάλη υπερηφάνειά του για το 43ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Τι είπε για Κύπελλο και σχεδιασμό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είπε στην μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη για:

Το πρωτάθλημα και την συνέχεια: Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τον τίτλο. Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πετύχαμε με τον Ολυμπιακό. Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαι περήφανος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας και να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τον κόσμο μας. Ναι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν αρκεί να παίρνεις ένα πρωτάθλημα. Πρέπει και να παίζεις και καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει καλά ματς στον κόσμο.

Υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα και την προσπάθειά μας. Είναι όμως ακόμα νωρίς να μιλάμε για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά με το Κύπελλο και να δούμε μετά τη νέα χρονιά. Πάντα πρέπει να βελτιώνεις πράγματα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για την στήριξή του και να αναφέρω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη.

Ήξερα όταν ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο πως τα πράγματα ήταν πολύ απαιτητικά. Έχω ξαναπεί πως έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Δεν θέλουμε ακόμα να μπούμε στα της νέας χρονιάς. Όπως είπαμε να πάρουμε πρώτα τον άλλο φετινό τίτλο και μετά.

Επίσης ο Πορτογάλος τόνισε: «Καταρχήν, θέλω να πω για την καταπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μια χρονιά. Για να κλείσει ένα πρωτάθλημα. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας, για τους παίκτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας, γιατί την απόλυτη στήριξη του και για τον καταπληκτικό τρόπο που κλείνουμε αυτή τη χρονιά.
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω το σύνολο του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τον τρόπο με το οποίο κερδίσαμε. Με ένα ξεκάθαρο και δίκαιο τρόπο. Με μια πολύ μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας. Έχουμε καταφέρει να σπάσουμε πάρα πολλά ρεκόρ. Πράγμα το οποίο είναι σημαντικό, για μια ομάδα η οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς που το καταφέραμε με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Έχουμε την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση. Την καλύτερη ομάδα εντός και εκτός έδρας, ενώ έχουμε και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Φορτούνη. Είμαστε πολύ χαρούμενoι και ικανοποιημένοι για όσα έχουμε πετύχει φέτος.
Θα ήθελα να αναφερθώ στους παίκτες μας. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για όλη την δουλειά που έχουν κάνει. Για την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την δουλειά τους και όλους τους αγώνες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες που είναι εδώ σήμερα. Μιλάω και για τους παίκτες που ξεκίνησαν στην αρχή της χρονιάς μαζί μας και έφυγαν τον Ιανουάριο. Για όλους θέλω να μιλήσω και να τους συγχαρώ, για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Ξέρουν ότι είχαν έναν απαιτητικό προπονητή, που πάντα ζητάει περισσότερα. Αύριο θα τους ζητήσω περισσότερα από όσα έχουν πετύχει, γιατί θέλω να βελτιωνόμαστε. Όμως αυτήν την στιγμή θέλω να τους συγχαρώ για την σοβαρότητα, για τον επαγγελματισμό και την πολύ καλή δουλειά που έχουν εμφανίσει.
Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στον πρόεδρο μας και σε όλη την διοίκηση του συλλόγου μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την απόλυτη στήριξη, που έχουν προσφέρει στους προπονητές και έχουν φροντίσει να μην τους λείψει τίποτα. Για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε την ομάδα όσο καλύτερη μπορούμε. Ήθελα να τον ευχαριστήσω και να τον συγχαρώ.
Ακόμα, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον σύλλογο μας. Τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές. Τους ανθρώπους που είναι στην επικοινωνία. Όλους αυτούς που βοηθάνε και δεν φαίνονται πολύ. Που είναι πίσω από τις κάμερες. Όμως είναι εκείνοι που βοηθάνε έτσι ώστε η ομάδα να δουλεύει χωρίς να της λείπει τίποτα.
Τέλος, θα κλείσω με τους φιλάθλους μας. Ακόμα μια φορά περήφανοι για την ομάδα τους. Ακόμα μια φορά φανταστικοί. Τους ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, για την στήριξη τους, αλλά και σε μένα. Τους ευχαριστώ καθώς για ακόμα μια φορά ήταν υπόδειγμα. Μέσα στα πάρα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα πάρα πολύ θετικό παράδειγμα. Τους ευχαριστώ πολύ και τους συγχαίρω. Θέλω να είναι πάντα περήφανοι για την ομάδα».

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την φιέστα είπε:

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Κάναμε ό,τι αρμόζει στον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει. Είμαι περήφανος επίσης για την συμπεριφορά του κόσμου, που στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Για το αν θα «χτίσει» και την επόμενη σεζόν πάνω στις ίδιες βάσεις: «Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δεν πηγαίνουμε τόσο μακριά. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε άλλους δύο αγώνες για το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο».

Για την αποθέωση που γνώρισε και το γεγονός πως το όνομά του έγινε σύνθημα από την πρώτη χρονιά: «Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την δουλειά μας και συγχαρητήρια στους παίκτες και στην διοίκηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα