Ελευθερόπουλος: «Να φτιάξουμε ομάδα σαν τον Αστέρα»

Ελευθερόπουλος: «Να φτιάξουμε ομάδα σαν τον Αστέρα»

Νίκος Τσιώκος
Ελευθερόπουλος: «Να φτιάξουμε ομάδα σαν τον Αστέρα»

bet365

Τη δημιουργία ομάδας σαν τον Αστέρα επιθυμεί για τη Βέροια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος τόνισε πως θα είναι πιο δύσκολος ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Στη Βέροια θα ξεκινήσουν να κοιτάνε την επόμενη μέρα, μετά το φινάλε της φετινής σεζόν, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να επιθυμεί τη δημιουργία μίας ομάδας σαν αυτή που έχει ο Αστέρας, όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» τόνισε ότι θα είναι πιο δύσκολος ο σχεδιασμός ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου και αναφέρθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο του συλλόγου της Ημαθίας. «Παρ' όλο που ήταν περιορισμένο για εμάς το ενδιαφέρον, ο Αστέρας είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι και ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει το 0-2 στην φάση εκείνη με τον Θωμά (σ.σ: Ναζλίδη) Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο Αστέρας θα πιέσει. Είχαμε αναγκαστικά δύο αλλαγές λόγω τραυματισμών. Το θέμα είναι ότι συνεχίστηκε η παράδοση, όπου τρώμε πολύ εύκολα γκολ. Αν οι ομάδες που δεν έχουν κίνητρο παίζουν έτσι, είναι ένα καλό βήμα για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Σε όλα τα ματς, με εξαίρεση εκείνο με τον Πλατανιά, η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά. Θα είναι πιο δύσκολη του χρόνου η Σούπερ Λιγκ. Θα είναι πιο δύσκολος ο σχεδιασμός του χρόνου. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και θα μιλήσουμε για του χρόνου με τον πρόεδρο. Συγχαρητήρια στην Τρίπολη για την ομάδα που έχει, είναι πολύ σημαντικό για μια επαρχιακή ομάδα. Για εμάς ξεκινάνε τα δύσκολα στην Βέροια για να έχουμε μια ομάδα υπερήφανη όπως η Τρίπολη.

Είναι πολύ σημαντική η τετράδα στην άμυνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με δύο ποδοσφαιριστές που δεν ανήκαν στην βασική μας τετράδα. Όταν κάνεις μια τέτοια αλλαγή, δημιουργούνται άλλα προβλήματα. Αν δεν είχε γίνει το 1-1, πιστεύω δεν θα είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι λογικό όταν τρως το γκολ και αγωνίζεσαι σε μια δύσκολη έδρα, είναι λογικό να νιώσεις πίεση», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα