Ένταση με Τζιμπούρ, η ατάκα του για Μελισσανίδη!

Ένταση με Τζιμπούρ, η ατάκα του για Μελισσανίδη!

Γιώργος Τσακίρης
Ένταση με Τζιμπούρ, η ατάκα του για Μελισσανίδη!

bet365

Όλα όσα έγιναν - ειπώθηκαν στην υποδοχή της ΑΕΚ απ' τους οπαδούς της για την ήττα ντροπή στη Λιβαδειά. Κόκκινο... πανί ο Τζιμπούρ, γκάζια σε Μάνταλο και ο έξαλλος Πογιέτ με την αστυνομία...

Περίπου 80 οργανωμένοι (και όχι μόνο) οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Holliday Inn, για την επιστροφή της αποστολή της ομάδας από τη Λιβαδειά, προκειμένου να συναντήσουν τους Κιτρινόμαυρους και τον Γκουστάβο Πογιέτ και να εκφράσουν τα παράπονα τους για την ήττα-ντροπή από τον Λεβαδειακό στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι λογικό μετά από μια τέτοια εικόνα και βαριά ήττα από ένα επαρχιακό σύλλογο, να υπάρχει εκνευρισμός, απογοήτευση και οργή στο κόσμο της ΑΕΚ, η οποία εκδηλώνεται καταρχάς με αυτόν τον τρόπο προς τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές.

Ένταση με Τζιμπούρ!

Όταν έφτασε το πούλμαν, ο Ραφίκ Τζιμπούρ κατέβηκε από το πούλμαν με ειρωνική διάθεση προς συγκεντρωμένους οπαδούς, με αποτέλεσμα να φτάσει στο κόκκινο όλη η κατάσταση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποια χειροδικία ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά. Και ειδικά από τη μία, όπου ο κόσμος ήταν αρκετός και ευτυχώς οι πιο ήρεμοι κατάφεραν να ηρεμήσουν και τους υπόλοιπους που τα είχαν με τον Αλγερινό για την ήττα. Τα άκουσαν όλοι οι παίκτες και λίγο παραπάνω ο Πέτρος Μάνταλος. Τα νεύρα πάντως είναι τεταμένα και για το λόγο αυτό βρίσκεται στο χώρο και αστυνομική δύναμη, η οποία θα επέμβει αν η κατάσταση ξεφύγει.

Απίθανη ατάκα του Αλγερινού

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και αν αυτές ευσταθούν, ο Τζιμπούρ φέρεται μέσα στην ένταση που δημιουργήθηκε να είπε στους οπαδούς: «Να πείτε στον Μελισσανίδη να κάνει μεταγραφές, να το πείτε στον Μελισσανίδη και στον Μπάγεβιτς». Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι μαρτυρίες, χωρίς να επιβεβαιώνονται!

Είναι πραγματικά μία απίθανη ατάκα του Αλγερινού άσου αν αναλογιστεί κανείς ότι αποτελεί μια μεταγραφή Μελισσανίδη και ο ίδιος χωρίς να τον έχει δικαιώσει ο ίδιος ο Τζιμπούρ για την επιλογή του αυτή...

Επιπρόσθετα οι ίδιες μαρτυρίες (κάτι που ενημερώθηκαν σχετικά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ) αναφέρουν πως ο Αλγερινός άσος έλεγε στους οπαδούς μετά την ατάκα για την ανάγκη μεταγραφών από τον Μελισσανίδη ότι «αυτοί οι παίκτες είναι για β΄εθνική και δεν...».

Χοντρά γκάζια και σε Μάνταλο!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που συγκέντρωσα χοντρά... γκάζια πάνω του ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είπαν αρκετά λόγια που δεν γίνεται να μεταφερθούν αφού περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα φέρονται να απαιτούσαν να σταματήσει τα ξενύχτια και να συγκεντρωθεί στη δουλειά του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αρνούνταν τις φήμες και όσα διαδίδουν για τον ίδιο και τη νυχτερινή ζωή ξεκαθαρίζοντας πως έχει βγει μόνο όταν έχει άδεια, ή ρεπό! Δεν μπόρεσε, ούτε πρόλαβε να πει πολλά ωστόσο αφού οπαδοί της Ένωσης τον φυγάδευσαν για να μη ξεφύγει η κατάσταση...

Έξαλλος ο Πογιέτ...

Με τις δυνάμεις της αστυνομίας τα έβαλε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είπε αρκετά... γαλλικά σε ένστολους τους οποίους φέρεται να κατηγορούσε ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και δεν έπρεπε να μπορούν να φτάσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ καν στο πούλμαν και να αποδοκιμάσουν την αποστολή της Ένωσης.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν έξαλλος με τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων και δεν το έκρυψε παρουσία αρκετού κόσμου που τον άκουγε -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- να βρίζει στα αγγλικά...

«Ξυπνήστε» και «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ»!

Στη διάρκεια της παρουσίας των οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής υπήρξαν κουβέντες με όλους τους παίκτες. Περισσότερη ώρα με τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Άνταμ Τζανετόπουλο οι οποίοι άκουγαν τους οπαδούς να απαιτούν «να αλλάξει άμεσα η εικόνα σας. Ήρθαμε να σας προειδοποιήσουμε. Δεν είναι εικόνα αυτή, φροντίστε να ξυπνήσετε... χθες»!

Όλα αυτά τα άκουγαν και οι ισπανόφωνοι αφού ήταν έξω και μαζί τους ο μεταφραστής της Ένωσης. Η υποδοχή του πούλμαν και των παικτών της ΑΕΚ έγινε με ένα σύνθημα: «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», φώναζαν όλο και πιο έντονα και δυνατά οι οπαδοί όσο πλησίαζε το πούλμαν της «κιτρινόμαυρης» αποστολής!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα