Τρελάθηκαν στα Γιάννενα! (vids & pics)

Gazzetta team
Τρελάθηκαν στα Γιάννενα! (vids & pics)

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «κλείδωσε» στην έκτη θέση, η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ανοιχτή και στα Γιάννενα... τρελάθηκαν, με το γλέντι να ξεκινάει με το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στα Πηγάδια βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα να «κλειδώνει» την έκτη θέση και να... αγγίζει την έξοδο στην Ευρώπη, αφού περιμένει πλέον να μάθει αν θα αδειοδοτηθεί ή όχι ο Πανιώνιος. Είτε βγει, είτε όχι, στον «Άγιαξ» έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που οι Ηπειρώτες κυνηγούν τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, στην πόλη των Ιωαννίνων ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί, με το φινάλε της αναμέτρησης με την Ξάνθη, από τους φιλάθλους του ΠΑΣ, που βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους, αν και ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα