Κοροβέσης: «Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε»

Κοροβέσης: «Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε»

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για τον πιο σημαντικό μήνα λόγω των αγώνων για τα πλει οφ, αλλά και για τα στοιχεία που πρέπει αν δείξει ο ΠΑΟΚ. 

Κοροβέσης: «Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε»

 

Ο νεαρός μέσος αρχικά είπε τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή πως αν ρισκάραμε ίσως είχαμε πρόβλημα στα πλέι οφ, θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό για τον πόντο, είχαμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να χάσουμε. Σίγουρα το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό αλλά πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη».

Για το πως θα διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ τα πλέι οφ, είπε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εμάς, όλη τη χρονιά λέγαμε για τα πλέι οφ, πρέπει να δείξουμε πλέον τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την φάση με τον Γκάρι είπε: «Σίγουρα, παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, δεν γίνεται κάτι σκόπιμα, παίρνεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου, μιλήσαμε με τον Γκάρι, όλα καλά».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Είναι δύσκολο, ξεκινάμε από το μηδέν, πάμε για τη νίκη, δεν έχουμε στο μυαλό μας τι κάναμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Να δείξουμε θέληση και πάθος πρώτα και μετά όλα τα άλλα».

 

Best of internet