Γλύκος: «Ήμουν έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά»

Απόστολος Παγώνης
Γλύκος: «Ήμουν έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά»

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος στην επιστροφή του, πήρε το βραβείο του MVP στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο Βολιώτης τερματοφύλακας μίλησε για την επιστροφή του, αλλά και τον τραυματισμό του

Ο Γλύκος αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τον Πλατανιά και με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ όλους για το βραβείο. Από εκεί και πέρα, για μένα είναι ξεχωριστό το σημερινό παιχνίδι, γιατί κατάφερα μετά από τέσσερις μήνες να παίξω. Αυτή τη φανέλα θέλω να τη δώσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να την έχει αυτό το παιδί και να με θυμάται».


Για το σημερινό παιχνίδι: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε στα ίσα το παιχνίδι, αν και θεωρητικά δεν ήταν τόσο σημαντικό. Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Διαβάσαμε πιστεύω καλά τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Πιστεύω ότι όποιος κατάφερνε να σκοράρει, θα έπαιρνε τη νίκη. Δεν ήρθε το γκολ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο».

Για τη σεζόν μέχρι στιγμής και το πως έχει εξελιχθεί: «Ήταν σίγουρα μία δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσει η ομάδα να έχει φιλοδοξίες για του χρόνου, αλλά και να πάρει μία καλή θέση για την Ευρώπη».

Για τον τραυματισμό και την επιστροφή του: «Δε θα έλεγα ότι οι μήνες που προηγήθηκαν, ήταν οι πιο δύσκολοι στην καριέρα μου. Έχω περάσει και έναν ακόμη δύσκολο τραυματισμό. Μιλάμε όμως για ένα μυϊκό τραυματισμό, είναι λίγο περίεργο το να μένεις εκτός για τέσσερις μήνες. Είχα όμως ανθρώπους δίπλα μου που με βοήθησαν πολύ να επανέλθω. Πολλές φορές ένας μυϊκός τραυματισμός μπορεί να είναι πιο δύσκολος και από ένα χειρουργείο. Αν δε δώσεις χρόνο μετά τον τραυματισμό, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Εγώ ένιωσα πολλές φορές ότι ήμουν έτοιμος, αλλά είχα ενοχλήσεις και πήρα περισσότερο χρόνο, δεν ήθελα να ρισκάρω παραπάνω».

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Είναι καθαρά θέμα προπόνησης, αντίληψης παιχνιδιού, ηρεμίας... Πάντα ένιωθα ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Ότι είμαι ήρεμος και συγκεντρωμένος για να δώσω το 100%. Ένιωθα καλά σήμερα και καταφέραμε όλοι μαζί να έχουμε αμυντικά μία καλή οργάνωση, δεχθήκαμε πολύ λίγες φάσεις. Αν ήταν διαφορετικό παιχνίδι, ίσως και να ήταν καλό το σημερινό αποτέλεσμα, πάντως εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μας είπε ο προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα