Μπουονανότε: «Να γυρίσουμε σελίδα»

Μπουονανότε: «Να γυρίσουμε σελίδα»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Να γυρίσουμε σελίδα»

bet365

Η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να μείνει στην ήττα από τον Λεβαδειακό, αφού στο επόμενο 10ήμερο κρίνονται πολλά, όπως είπε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

«Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά. Αυτή είναι η αλήθεια για το πρώτο ημίχρονο Δεν ξέρω αν είναι τύχη. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πως θα δεχθούμε τρία γκολ, με τόση κατοχή της μπάλας και τόσες ευκαιρίες. Δεν ήταν ατομικά λάθη, αλλά το σύνολο της ομάδας. Φεύγουμε στεναχωρημένοι. Πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα τη σελίδα, γιατί στις δέκα επόμενες μέρες κρίνονται πολλά», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αργεντίνος μετά το 3-0 στη Λιβαδειά, για να κάνει ένα σχόλιο και για τις δικές του χαμένες ευκαιρίες: «Ηταν λάθος μου, στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας απέκρουσε, στο δεύτερο σούταρα στο δοκάρι. Ηταν λάθος μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα