Στοϊνοβιτς: «Το φοβόμουν και έγινε»

Νίκος Αθανασίου
Στοϊνοβιτς: «Το φοβόμουν και έγινε»

bet365

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Μίλος Στοΐνοβιτς, τόνισε ότι ο μεγάλος του φόβος πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε πραγματικότητα.

Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 6-1 στη Λεωφόρο: «Φοβόμουν μην έρθουμε εδώ και φάμε 5-6 γκολ και τελικά τα φάγαμε. Αν και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά αμυντικά, με διπλή και τριπλή ζώνη άμυνας, τα γκολ ήρθαν από ατομικά λάθη και μάλιστα τρία, το ένα στο 47'. Ήταν καθοριστικό αυτό, μετά άνοιξε το παιχνίδι και ήταν καθοριστικό για εμάς που θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Ήθελα να δώσω ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, όπως ο Νικόλτσης και ο Ψάλτης, ξεκινήσαμε με τον Τζελέπη. Έχει προσόντα, αντέχει στην πίεση και είναι γεννημένος το 1999. Σύντομα θα είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Είδαμε αποκρούσεις και προσπάθεια παρά τα έξι γκολ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το μέλλον, πρέπει να συμμαζευτούμε. Έχουμε πολύ δουλειά. Να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη στην έφεση για την άδεια και η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για του χρόνου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα