Στοϊνοβιτς: «Το φοβόμουν και έγινε»

Στοϊνοβιτς: «Το φοβόμουν και έγινε»

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Μίλος Στοΐνοβιτς, τόνισε ότι ο μεγάλος του φόβος πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε πραγματικότητα.

Στοϊνοβιτς: «Το φοβόμουν και έγινε»

Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 6-1 στη Λεωφόρο: «Φοβόμουν μην έρθουμε εδώ και φάμε 5-6 γκολ και τελικά τα φάγαμε. Αν και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά αμυντικά, με διπλή και τριπλή ζώνη άμυνας, τα γκολ ήρθαν από ατομικά λάθη και μάλιστα τρία, το ένα στο 47'. Ήταν καθοριστικό αυτό, μετά άνοιξε το παιχνίδι και ήταν καθοριστικό για εμάς που θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Ήθελα να δώσω ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, όπως ο Νικόλτσης και ο Ψάλτης, ξεκινήσαμε με τον Τζελέπη. Έχει προσόντα, αντέχει στην πίεση και είναι γεννημένος το 1999. Σύντομα θα είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Είδαμε αποκρούσεις και προσπάθεια παρά τα έξι γκολ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το μέλλον, πρέπει να συμμαζευτούμε. Έχουμε πολύ δουλειά. Να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη στην έφεση για την άδεια και η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για του χρόνου».

Best of internet