Νίκη 26η με σφραγίδα Κυβελίδη

Νίκη 26η με σφραγίδα Κυβελίδη

Gazzetta team
Νίκη 26η με σφραγίδα Κυβελίδη

bet365

Με δύο γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη ο Άρης κέρδισε το Βυζάντιο Κοκκνοχώματος στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-0. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν την 9η συνεχόμενη νίκη και την 26η στο φετινό πρωτάθλημα , με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι.

Με πολλές αλλαγές στην 11αδα του παρατάχθηκε ο Άρης στην αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με τον Νίκο Αναστόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν μέχρι στιγμής καταγράψει μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι Θεσσαλονικείς που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, έδειξαν ένα καλό πρόσωπο παρότι δεν υπάρχει το μεγάλο κίνητρο.

Η ομάδα του Άρη είχε από το ξεκίνημα του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησαν μόλις στο 3΄να απειλήσει την εστία του Καγγελίδη με τον Ν΄Λουντούλου. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων. Πλασέ στην κίνηση του Κωνσταντινίδη στο 8΄πέρασε αουτ, όπως και το σουτ του Μαζουλουξή στο 16ο λεπτό.

Οι «κίτρινοι» στο 22΄άνοιξαν το σκορ με τον Ν΄Λουντούλου, να γυρίζει στον Κυβελίδη, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν κατέβασαν ταχύτητα, συνέχισαν με το ίδιο επιθετικό κρεσέντο. Στο 25' μετά από προσπάθεια του Κωνσταντινίδη το σουτ δεν ήταν καλό με τον τερματοφύλακα του Βυζαντίου να μπλοκάρει εύκολα. Η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο χάθηκε στο 31ο λεπτό με το σουτ του Ντόγου να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Καγγελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ προκειμένου να «κλειδώσουν» το τρίποντο. Στο 63΄ο Κωνσταντινίδης, έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Καγγελίδη να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 66΄εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Ντόγου, πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι αλλαγές που έγιναν και από τους δύο προπονητές έριξε τον ρυθμό του αγώνα με τον Άρη στο τέλος του αγώνα με το ωραίο χτύπημα φάουλ του Κόκε στο 87΄, το οποίο πέρασε ελάχιστα αουτ. Το τελικό 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κυβελίδη, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελισσά.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Τζινάρ, Βουτσιάς, Μαζουλουξής, Ρόβας, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ντόγος (79΄Ντούνης), Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Τάτος (77΄Καπνίδης), Κωνσταντινίδης (70΄Κόκε)

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83΄Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (74΄Τοπάλλι), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα