Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα 3-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος καθάρισαν εύκολα 3-0 την Γρανάδα και έπιασαν κορυφή, ελπίζοντας πλέον σε γκέλα της Μπάρτσα.

Το βράδυ της Κυριακής (21:30) η Μπαρτσελόνα θα υποδεχόταν τη Βαλένθια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Ατλέτικο θα μπορούσε να αισθάνεται τον αέρα της κορυφής. Η αλήθεια είναι πως στην ισοβαθμία με τη Μπάρτσα χάνει, αλλά ακόμα κι έτσι οι Μαδριλένοι έχουν… μυρίσει πρωτάθλημα για τα καλά. Μετά την επική πρόκριση κόντρα στους Καταλανούς και την παρουσία στα ημιτελικά του Champions League, οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε πήραν ξεκούραστη νίκη με 3-0 επί της Γρανάδα και συνέχισαν το πρεσάρισμα τίτλου.

Κορυφαίος και σε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Κόκε, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο κάνει επικές εμφανίσεις. Στο 16’ άνοιξε το σκορ με πλασέ και στο 59’ κέρασε υπέροχη κάθετη στον Φερνάντο Τόρες, που τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα. Ο επίσης φορμαρισμένος Τόρες έφτασε τα οκτώ γκολ, ενώ ο Κόκε μετράει στο πρωτάθλημα πέντε τέρματα και 13 ασίστ!

Στο 83’ ο Κορέα βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε για το τελικό 3-0. Το ιδιαίτερο στο ματς ήταν ότι ο πορτιέρο των νικητών δεν δέχτηκε ούτε ένα σουτ, με την κακή Γρανάδα να μένει στο +1 από τον υποβιβασμό. Η Ατλέτικο πάλι για πρώτη φορά από το… αρχαίο 1971 έβαλε τρία γκολ ή περισσότερα σε τέσσερα σερί εντός έδρας ματς.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Λούκας, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (55’ Αουγούστο Φερνάντες), Κόκε (75’ Ολιβερ Τόρες), Γκριεζμάν (63’ Κορέα), Φ. Τόρες

Γρανάδα (Χοσέ Γκονθάλεθ): Αντρές, Ρικάρντο Κόστα, Μπαμπίν, Φουλκιέ (71’ Φραν Ρίκο), Μπιράγκι, Κριν (63’ Μπαράλ), Πέρεθ, Ντουκουρέ, Ροτσίνα, Πενιαράντα, Κουένκα.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα