Ενδιαφέρον και ενδοιασμοί από Παναθηναϊκό για Μπίτολο

Gazzetta team
Ενδιαφέρον και ενδοιασμοί από Παναθηναϊκό για Μπίτολο

bet365

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι ο Μαριάνο Μπίτολο του Ατρομήτου, ωστόσο οι «πράσινοι» παραμένουν επιφυλακτικοί ακόμα με την περίπτωση του.

Ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός από την εγχώρια αγορά, εμφανίζεται ο Μαριάνο Μπίτολο, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου θεωρείται από τους ανθρώπους των «πρασίνων» πως θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση, ενώ είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα έπιανε θέση ξένου στο ρόστερ του «Τριφυλλιού».

Ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου για ακόμα ένα χρόνο και έτσι θα χρειαζόταν να καταβληθεί και κάποιο ποσό στον Ατρόμητο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και πάνω σε αυτό το ζήτημα έχουν ενδοιασμούς στον Παναθηναϊκό, καθώς δημιουργείται το ερώτημα αν είναι καλύτερος του Νάνο, ώστε να προχωρήσουν σε μια πρόταση για την αποδέσμευσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα