«Η μεγαλύτερη έκπληξη στα χρονικά του στοιχήματος το... θαύμα της Λέστερ»

Gazzetta team
«Η μεγαλύτερη έκπληξη στα χρονικά του στοιχήματος το... θαύμα της Λέστερ»

bet365

Η Λέστερ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της Premier League, ωστόσο πριν από ένα χρόνο το σενάριο απόδειξης εξωγήινης ζωής έμοιαζε πιο πιθανό, σύμφωνα με τους ειδικούς του στοιχήματος.

Ένα χρόνο πίσω η Λέστερ σε αντίστοιχη χρονική περίοδο πάλευε για την παραμονή της στην Premier League, τη στιγμή που τώρα βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πορεία της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι μοιάζει να είναι βγαλμένη από σενάριο παραμυθιού και το μέγεθος της έκπληξης αντανακλάται και στις στοιχηματικές αποδόσεις.

Σε περίπτωση που οι «Αλεπούδες» κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τότε η απόδοση 5000-1 που είχε εμφανιστεί στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου για το αντίστοιχο στοίχημα θα είναι η μεγαλύτερη που έχει επιστραφεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός στην ιστορία του στοιχήματος.

Με νίκη επί της Γουέστ Χαμ σήμερα, η Λέστερ «αγκαλιάζει» τον τίτλο. Σε απόδοση 1.90 προσφέρει η Mtbet τη νίκη των πρωτοπόρων.

Μάλιστα ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως το σενάριο απόδειξης της ύπαρξης εξωγήινης ζωής μέχρι το τέλος του 2017 έδινε απόδοση 100-1!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα