Aγανάκτηση και... εισβολή οπαδού στο Goodison Park (pics)

Gazzetta team
Aγανάκτηση και... εισβολή οπαδού στο Goodison Park (pics)

bet365

H Έβερτον, παρότι προηγήθηκε απέναντι στην Σαουθάμπτον, δεν κατάφερε για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι να φτάσει στη νίκη και ένας αγανακτισμένος οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ισοφάριση των «Αγίων».

Το κλίμα στην Έβερτον για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι βαρύ το τελευταίο διάστημα και η ισοπαλία απέναντι στη Σαουθάμπτον κάνει πλέον ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του Ισπανού τεχνικού.

Παρότι τα «Ζαχαρωτά» προηγήθηκαν με τον Φούνες Μόρι, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, με τον Μανέ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Η Έβερτον μετρά μόλις 4 νίκες σε 17 εντός έδρας παιχνίδια και η αγανάκτηση των οπαδών είναι έκδηλη πλέον σε μόνιμη βάση. Μάλιστα αμέσως μετά την ισοφάριση της Σαουθάμπτον ένας εξαγριωμένος οπαδός της ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Goodison Park και κατευθύνθηκε προς το μέρος του αρχηγού, Λίον Όσμαν, εκφράζοντας του σε έντονο ύφος τα παράπονά του, με τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου να επεμβαίνουν και να τον απομακρύνουν.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τόνισε πως κατανοεί την αγανάκτηση των οπαδών, σχολιάζοντας: «Όλοι μας γνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα μας δεν είναι ικανοποιητικά. Είναι κατανοητό να υπάρχει αγανάκτηση από τον κόσμο, όμως έπειτα από 10 μήνες πορείας, έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στα ημιτελικά του FA Cup».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα