Απομακρύνεται το «σεντόνι» για τη Θέλτα (vid)

Gazzetta team
Απομακρύνεται το «σεντόνι» για τη Θέλτα (vid)

bet365

Η Θέλτα είχε τις ευκαιρίες, «καιγόταν» περισσότερο για τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League, ωστόσο η Μπέτις κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από το Balaidos.

Σε μία αναμέτρηση που στιγματίστηκε από το επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στους δρόμους της πόλης του Βίγκο, Θέλτα και Μπέτις έμειναν στο 1-1 στο Balaidos, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο σημαντικούς βαθμούς στο κυνήγι της 4ης θέσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο οι Ανδαλουσιάνοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Εντιαγέ στο 24'.

Η Θέλτα πίεσε για την ισοφάριση, την οποία τελικά και πέτυχε στο 78', χάρη σε τέρμα του Ερνάντες, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, με την αναμέτρηση να μένει τελικά στο 1-1.

Πλέον οι γηπεδούχοι μετρούν 53 βαθμούς και απέχουν 7 από την 4η της βαθμολογίας Βιγιαρεάλ που έχει και ένα παιχνίδι παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Μπέτις ανέβηκε στην 12η θέση με 38 βαθμούς και βρίσκεται πια στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα