Κολοβός: «Μπορώ περισσότερες ευκαιρίες»

Κολοβός: «Μπορώ περισσότερες ευκαιρίες»

Gazzetta team
Κολοβός: «Μπορώ περισσότερες ευκαιρίες»

bet365

Ο μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Καλλονή αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Η αλήθεια είναι ότι είχε μικρό χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με την Καλλονή αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Για τη σημασία του αγώνα με την Καλλονή:
«Πιστεύω ότι ανταμείβονται οι κόποι μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι ένα τρόπαιο, για αυτό ξεκινάει η χρονιά, για να μπορέσουμε να το κατακτήσουμε. Εμείς καταφέραμε να το κατακτήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
«Πρώτα από όλα τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως και την Κυριακή θα είναι και πάλι κοντά μας, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι πιο συγκεκριμένο».

Για το πόσο μπορεί ένας παίκτης να είναι συγκεντρωμένος, όταν γίνεται μια "γιορτή" στην ουσία:
«Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά έχουμε στεφθεί και πρωταθλητές. Εντάξει, δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος όταν θα ακολουθήσει μια γιορτή, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα είμαστε μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας:
«Αποδείξαμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς δουλεύουν πολύ συγκεντρωμένα κι έτσι πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο μέρος στο ότι η ομάδα κατάφερε και έκανε αυτόν τον απολογισμό και έκανε κάποια ρεκόρ. Νομίζω πως θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό και θα μείνει στην ιστορία για αυτά που καταφέραμε φέτος».

Για τη νέα σεζόν :
«Έχουμε όλα τα φόντα για να ξεκινήσουμε όπως σταματάμε τώρα»

Για τις επιθυμίες του:
«Εγώ θα ήθελα καταρχάς να μπορώ να βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορώ να πάρω περισσότερες ευκαιρίες και να σταθώ στην ομάδα. Αυτό θέλω, για αυτό δουλεύω και πιστεύω θα τα καταφέρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα