Κάρπι - Τζένοα 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Κάρπι - Τζένοα 4-1

bet365

Η Τζέονα προηγήθηκε, αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο και η πρωτάρα της Σέριε Α' το γύρισε στη μεγαλύτερη νίκη της στα σαλόνια (4-1) και βρέθηκε εκτός υποβιβασμού.

Πριν από αυτό το ματς τα δεδομένα ήταν αρνητικά από κάθε άποψη για την Κάρπι. Οι νεοφώτιστοι βρίσκονταν εντός επικίνδυνης ζώνης, προέρχονταν από δύο σερί ήττες, είχαν βάλει λιγότερα γκολ από τα παιχνίδια τους (29 σε 32 αγωνιστικές) και δεν είχαν σκοράρει ποτέ δύο φορές στο Α' μέρος. Ολα αυτά τα άλλαξε όμως η ανατροπή και μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Τζένοα.

Ας όψεται βέβαια η αποβολή του Ιτσο στο 45'+1' για τους Γκριφόνι, που σε εκείνο το σημείο ήταν μπροστά με 0-1 με το πλασέ του Παβολέτι (34'). Ξαφνικά όμως έγινε χαμός μέχρι την ανάπαυλα. Στο 45'+4' και στο 45'+5' ο Ντι Γκαούντιο με ψαλιδάκι και Λόλο με προβολή έφεραν τα πάνω κάτω στον αγώνα και γύρισαν το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Κάρπι συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Ο Πασιούτι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι (49') έκανε το 3-1 και στο 86' με σουτ στο ριμπάουντ ο Σαμπέλι ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου στη Σέριε Α', στέλνοντας την ομάδα στο +3 πάνω από τον υποβιβασμό.


 

SERIE A Τελευταία Νέα