Νίκη για τον κόσμο και το πρεστίζ του Ηρακλή

Απόστολος Παγώνης
Νίκη για τον κόσμο και το πρεστίζ του Ηρακλή

bet365

Στον Ηρακλή θέλουν να κλείσουν την χρονιά με μια νίκη την οποία και θα αφιερώσουν στον κόσμο που τους στήριξε όλη την χρονιά. Χωρίς τους τιμωρημένους Μπουκουβάλα και Ιντζόγλου.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού (17/4) αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις επιθετικής τακτικής, με τα προβλήματα για την ομάδα μας να είναι και πάλι αρκετά, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας και Ιντζόγλου, όπως επίσης και οι Λουκίνας, Λάζαρ, Χουάντερσον, Μπαρτολίνι και Μπουλούτ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να μην δουν ως αγγαρεία το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να παλέψουν για την νίκη που θα κάνει καλό στο πρεστίζ της ομάδας, αλλά και για τον κόσμο που ήταν στο πλευρό της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες, που είναι οι εξής: Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Στάμου, Καραγκούνης, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.

Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1με τον Περνίς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Καραγκούνης, Ζιαμπάρης, Στάμου και Σαραμαντάς. Αμυντικά χαφ οι Πουτουλίδης και Καρασαλίδης. Στον άξονα ο Λεζίνιο στις πτέρυγες οι Πασάς και Κυριακίδης και στην κορυφή ο Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα