Από βδομάδα οι επαφές με παίκτες στη Βέροια

Από βδομάδα οι επαφές με παίκτες στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα οι επαφές με παίκτες στη Βέροια

bet365

Από την ερχόμενη εβδομάδα στη Βέροια θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, ενώ αναμένεται η λίστα του Ελευθερόπουλου με αυτούς που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της και στη Βέροια σιγά-σιγά θα κοιτάξουν την επόμενη, ενόψει της οποίας θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει εξασφαλίσει την άδεια, ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να «χτίσει» μία ομάδα που θα πετύχει το κάτι παραπάνω.

Μάλιστα, στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν τη λίστα του Έλληνα τεχνικού για να δουν ποιους έχει στα πλάνα του και ποιους έχει. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν, με τα οποία θα ασχοληθούν από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες. Στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Ραούλ Μπράβο, Άρτσε, Μπατιόν, Νέτο, Μαλόν, Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Καντιμοίρης, Νάστος.

Για τον Μπράβο... παίζει εδώ και αρκετό καιρό το σενάριο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ την πόρτα της εξόδου φαίνεται πως θα δουν οι Μπατιόν, Όστοϊτς, Γεωργιάδης, Νάστος. Με τους υπόλοιπους θα γίνει συζήτηση, αφού σίγουρα στόχος είναι η ανανέωση κάποιων ποδοσφαιριστών που είναι βασικά μέλη της Βέροιας, τη στιγμή που είναι δεδομένη η αποχώρηση των δανεικών που θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν (Ανάκογλου σε ΑΕΚ, Πούγγουρας, Γιαννούλης σε ΠΑΟΚ και Κόλα σε Γάνδη).

Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου. Η Βέροια έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρη Μαυριά, με τον Ζήση Βρύζα να έχει ξεκινήσει τη... βόλτα του στα γήπεδα για να τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (11/4) βρέθηκε στη Λαμία, όπου παρακολούθησε το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Κέρκυρα, ενώ δε σταματάει εκεί, καθώς απουσιάζει συνεχώς από τις προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά» και αναμένεται να δει κι άλλα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα