Aστέρας Τρίπολης: Ετοιμος για νίκη και όπου βγει!

Aστέρας Τρίπολης: Ετοιμος για νίκη και όπου βγει!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Βέροια (17/4 - 19:00) χωρίς άλλο πρόβλημα.

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τη Βέροια ολοκληρώθηκε.

Ο Μάκης Χάβος δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για το (ίσως) τελευταίο ματς της χρονιάς. Θα εξαρτηθεί αυτό από το τι θα γίνει στο Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς-ΠΑΟΚ.

Πέρα από τους τιμωρημένους Ντορίν Γκοϊάν, Ματίας Ιγκλέσιας, Φακούντο Μπερτόλιο και Νικόλας Φερνάντες εκτός πλάνων είναι κι ο τραυματίας Χαμντανί.

Έτσι θα δούμε στο βασικό σχήμα αρκετές αλλαγές συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς.

Ο Μπαντής θα είναι στο τέρμα και Γιαννούλης - Λούι θα είναι τα δύο μπακ, με τους Σανκαρέ και Ζησόπουλο να είναι στo κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Ντουντού θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, με τους Φούντα και Δημούτσο να βρίσκονται στα άκρα ενώ ο Τσάβες θα πάρει θέση πίσω από τον Μάσα.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Μπαντής, Καπετάνος, Παντελιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κιτοκό, Γιαννούλης, ΛΟύι, Ντουντού, Δημούτσος, Τσάβες, Φούντας, Κορμπέλης, Στανισάβλιεβιτς, Μούκαμ, Μάσα και Ιωαννίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα