Με απουσίες στο Φάληρο η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες στο Φάληρο η Καλλονή

bet365

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο η Καλλονή, με τους τραυματίες Ελλακόπουλο, Βαλιό, Τσαμπούρη, Γεωργίου, Φαβάλι και τον τιμωρημένο Καλτσά να είναι εκτός.

Μία προπόνηση στους Λάμπου Μύλους περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του τελευταίου αγώνα στη Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την ομάδα της Μυτιλήνης, ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς να υπολογίζει στους Ελλακόπουλο, Βαλιό, Τσαμπούρη, Γεωργίου, Φαβάλι, που είναι τραυματίες, και στον Καλτσά, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Δαύκος, Στρατηλάτης, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Γκόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Φιορέτος, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Μπουρούς, Γκαμάγκας, Καραγεώργης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα