Μέσα ο Ανγκούλο, έξω ο Μουνάφο για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Ανγκούλο, έξω ο Μουνάφο για Πλατανιά

bet365

Με τον Ανγκούλο να είναι στην αποστολή, θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Πλατανιάς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν, ενώ είναι εκτός ο τιμωρημένος Μουνάφο.

Με μία προπόνηση το Σάββατο (16/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ (17/4 19:00). Με το πέρας αυτής, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Ανγκούλο, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή (15/4) και είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μουνάφο, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, όπως και οι τραυματίες Μενδρινός, Αποστολόπουλος. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Κάργας, Βάντερσον, Σελίν, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Τσιμόντζι, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας, Πάγκαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα