Με Τζάνη στη Λεωφόρο ο Πανθρακικός

Με Τζάνη στη Λεωφόρο ο Πανθρακικός

Με τον Τζάνη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από 7,5 μήνες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με Τζάνη στη Λεωφόρο ο Πανθρακικός

Μία έκπληξη είχε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (17/4 19:00). Ο Σέρβος συμπεριέλαβε σε αυτή τον Χρήστο Τζάνη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο αναμενόταν να είναι εκτός για το εν λόγω παιχνίδι.

Παρά ταύτα, θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα για να επιστρέψει σε αποστολή, μετά από απουσία 7,5 μηνών, καθώς τελευταία παρουσία του στην 18άδα ήταν στην αναμέτρηση με τη Βέροια στις 29 Αυγούστου για τη δεύτερη αγωνιστική. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των ακριτών δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Αθανασιάδη, μ' έναν εκ των Γιούδα, Τζελέπη να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης, παιχνίδια 5-2, τακτική, τελειώματα των φάσεων και εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γιούδας, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Χασομέρης, Τζάνης, Νικόλτσης.

Best of internet