Νίκο Φερνάντες στο gazzetta.gr: «Βλέπω το μέλλον μου στον Αστέρα Τρίπολης»

Νίκο Φερνάντες στο gazzetta.gr: «Βλέπω το μέλλον μου στον Αστέρα Τρίπολης»

bet365

Ο Νίκο Φερνάντες θέλει να συνεχίσει να είναι παίκτης του Αστέρα Τρίπολης όπως είπε στο gazzetta.gr. Τι είπε για το ματς με τη Βέροια, τον Χάβο αλλά και το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου η ομάδα του άξιζε ένα γκολ.

Στο ματς με τον Ηρακλή πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ και έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Νίκο Φερνάντες μίλησε στο gazzetta.gr για τη σπουδαιότητα να νικήσει η ομάδα του τη Βέροια, ένα ματς στο οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να παίξει λόγω τιμωρίας . Τι άλλαξε ο Χάβος στην ομάδα; Άξιζε η ομάδα του τη νίκη με τον Παναθηναϊκό;

Ο Αργεντινός λύνει κάθε απορία και στέλνει μήνυμα παραμονής στην Τρίπολη.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιόβετιτς το πρώτο γκολ στο Ιντερ - Νάπολι.

Το παιχνίδι με τη Βέροια θα κρίνει αν ο Αστέρας μπει στα play off. Ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από εσάς. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό?

Η γνώμη μου είναι ότι πρωταρχικά πρέπει να κερδίσουμε αυτό το σαββατοκύριακο με τη Βέροια, να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για να μπούμε στα play off. Πιστεύω ότι έχουμε χάσει βαθμούς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και οφείλουμε να έχουμε μία νίκη στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Πως αισθάνθηκες στην τελευταία φάση που ο Μάσα παραλίγο να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε?

Φυσικά λυπήθηκα, καθώς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δεχθεί γκολ ο Παναθηναϊκός. Ήταν κρίσιμη στιγμή για εμάς για να προχωρήσουμε στα play off. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχε πολλές ευκαιρίες έναντι του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και αξίζαμε ένα γκολ.

Το τελευταίο παιχνίδι με τη Βέροια ίσως δεν παίξει ρόλο για το αν ο Αστέρας προχωρήσει στα play off.

Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι που οφείλουμε να κερδίσουμε μόνο και μόνο για την ηθική μας ικανοποίηση. Ωστόσο, μαθηματικά μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα την πρόκριση μας στα play off, αναμένοντας και των υπολοίπων τα αποτελέσματα και να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο και μας στήριζε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε.

Σκόραρες στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Πιστεύεις ότι ήταν η πιο σημαντική στιγμή σου στον Αστέρα;

Δεν ξέρω αν ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή μου, ήταν όμως πολύ σημαντική η νίκη για εμάς γιατί μας έδωσε ελπίδα και αυτοπεποίθηση.

Τι άλλαξε στην ομάδα ο Μάκης Χάβος;

Ο προπονητής μας οργάνωσε λίγο μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. Μας βοήθησε να έχουμε εμπιστοσύνη και μας υπενθύμισε ότι είμαστε μια σημαντική ομάδα. Πάνω από όλα, μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη για τα αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αξίζαμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα για τη δουλειά που έχουμε κάνει.

Πιστεύεις ότι ο Αστέρας θα έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα προπονητή για να μπει στα play off χωρίς να περιμένει τα τελευταία ματς;

Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης η οποία πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Πως σου φαίνεται η πορεία σου φέτος στον Αστέρα;

Θετικά, θα την αξιολογούσα. Έμαθα πολλά φέτος. Φυσικά ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια για να βοηθάει την ομάδα. Το τελευταίο διάστημα θα ήθελα να έχω περισσότερη συμμετοχή.

Βλέπεις το μέλλον σου του χρόνου στον Αστέρα;

Ναι καθώς έχω συμβόλαιο με τον Αστέρα, εφόσον υπάρχει αμοιβαία συμφωνία γι αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα