Δωρεάν διακοπές στον ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης!

Δωρεάν διακοπές στον ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης!

Gazzetta team
Δωρεάν διακοπές στον ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης!

bet365

Τα παιδιά του ΠΑΟΚ από τη Μυτιλήνη προχωρούν σε μια διαφορετική κίνηση. Προσκαλούν κάθε φίλο της ομάδας, που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, για δωρεάν διακοπές…

Τα γραφεία του ΠΑΟΚτσήδικου συνδέσμου, που άρχισε να λειτουργεί το 2011, βρίσκονται στην καρδιά της Μυτιλήνης, όσοι τα έχουν επισκεφθεί λένε ότι είναι σε εξαιρετικό μέρος, και θα είναι ανοικτά για φίλους της ομάδας, που θα θελήσουν να επισκεφθούν το νησί για διακοπές την καλοκαιρινή περίοδο.

«Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε, το να πας διακοπές το καλοκαίρι, θεωρείται πολυτέλεια. Διαμονή, έξοδα, εισιτήρια, βραχνάς για την τσέπη.

Ετσι λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι, όποιός αδερφός θέλει να πάει διακοπές αλλά σκέφτεται το οικονομικό, από πλευράς μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε, ο σύνδεσμος της Μυτιλήνης, το δεύτερο σπίτι μας, είναι ανοιχτό για φιλοξενία.

Ένα οικονομικό βάσανο λιγότερο. Γιατί Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει αλληλεγγύη και αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Δεν θα καταλάβεις ποτέ, αν δεν είσαι ένας από μας. -1926-», αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα