«Από τον Ιανουάριο σε επαφές με Άγκερ η ΑΕΚ»

«Από τον Ιανουάριο σε επαφές με Άγκερ η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Από τον Ιανουάριο σε επαφές με Άγκερ η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Άγκερ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με τις δύο πλευρές μάλιστα να φαίνεται πως βρίσκονται σε επαφές από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Δανού κεντρικού αμυντικού της Μπρόντμπι, Ντάνιελ Άγκερ.

Ο 31χρονος άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και όπως σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Δανός βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά της «Ένωσης» από τον περασμένο Ιανουάριο, μιας και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, προσπάθησε να το φέρει στην Ελλάδα για συζητήσεις κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Ενα βήμα προς το πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Βαυαροί. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Παρ' όλα αυτά, στο διάστημα μέχρι και σήμερα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» δεν σταμάτησε τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση προς τον αρχηγό της Δανίας ενόψει καλοκαιριού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα