Ρανιέρι: «Θέλω να μείνω στη Λέστερ για άλλα 7-8 χρόνια»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Θέλω να μείνω στη Λέστερ για άλλα 7-8 χρόνια»

bet365

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει κλέψει την παράσταση με τα φετινά της κατορθώματα στην Premier League, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως θέλει να μείνει στο τιμόνι των «Αλεπούδων» για άλλα 7-8 χρόνια.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει ξεκαθαρίσει πως η Λέστερ θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα προπονήσει στην καριέρα του, ωστόσο όπως φαίνεται ο Ιταλός δεν σκοπεύει να αποσυρθεί άμεσα.

Μιλώντας στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (17/4) με τη Γουέστ Χαμ, ο 64χρονος τεχνικός τόνισε πως επιθυμεί να μείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στον πάγκο των «Αλεπούδων».

Ενα βήμα προς το πρωτάθλημα θέλουν να κάνουν οι Βαυαροί. Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Η Λέστερ θα είναι ο τελευταίος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας. Ελπίζω να μου προσφέρουν ένα πολυετές συμβόλαιο για τουλάχιστον 6-7 χρόνια. Γιατί όχι και 8; Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος στη Λέστερ και δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύλλογο. Αν και ο πρόεδρος, αλλά και οι οπαδοί είναι χαρούμενοι με τη δουλειά μου θα ήθελα να μείνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα