Τιμάει τους Κυπελλούχους ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Τιμάει τους Κυπελλούχους ο Πανιώνιος

bet365

Τις δύο ομάδες που κατέκτησαν το Κύπελλο το 1979 και το 1998 θα τιμήσει ο Πανιώνιος πιρν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ξεχωριστή θα είναι η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πέραν της δικής τους... φιέστας για την είσοδο στην πεντάδα (τουλάχιστον στο αγωνιστικό σκέλος), οι «κυανέρυθροι» θα τιμήσουν τις δύο ομάδες που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας το 1979 και το 1998.

Αυτό θα γίνει σε ειδική εκδήλωση πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Περιστεριώτες, με τους φιλάθλους του συλλόγου ήδη να έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που οδηγεί τον Ιστορικό να συνεχίσει την προπώληση και το Σάββατο (16/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Την Κυριακή, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, θα τιμήσει τις χρυσές ομάδες του 1979 και του 1998 για την κατάκτηση των δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό, αλλά και με δεδομένο το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο κόσμος της ομάδας (ήδη από την προπώληση της Παρασκευής) για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 20:00. Για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα