Γιούδας ή Τζελέπης αντί Αθανασιάδη

Νίκος Τσιώκος
Γιούδας ή Τζελέπης αντί Αθανασιάδη

bet365

Ο Αθανασιάδης είναι τιμωρημένος για το τελευταίο ματς του Πανθρακικού, με έναν εκ των Γιούδα, Τζελέπη να διεκδικούν τη θέση του.

Την προετοιμασία τους ενόψει του τελευταίου αγώνα στη Σούπερ Λίγκα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο συνέχισαν την Παρασκευή (15/4) οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Ενόψει αυτού ο Ζόραν Στοΐνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Αθανασιάδη λόγω καρτών. Έτσι, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Τα πλάνα του Σέρβου για το ποιος θα είναι αυτός δεν έχουν γίνει γνωστά, με τους Γιούδα και Τζελέπη να διεκδικούν μία θέση στα γκολπόστ των ακριτών. Πάντως, ο νεαρός Τζελέπης είχε κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΚ και είχε αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι και ο (σε σχεδόν όλη τη σεζόν) τραυματίας Τζάνης, που από την Πέμπτη (14/4) ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα. Το σημερινό περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, τεχνικής με μπάλα και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου, με άπαντες να δίνουν το παρών.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμβόλαια που λήγουν, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς στον σύλλογο της Κομοτηνής ασχολούνται πρώτα απ' όλα με το θέμα της αδειοδότησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα