Αποθέωση του Ντέμη για το ματς της χρονιάς!

Gazzetta team
Αποθέωση του Ντέμη για το ματς της χρονιάς!

bet365

Η Λίβερπουλ έκανε απίθανη ανατροπή, τρέλανε την Ευρώπη και ο Ντέμης Νικολαΐδης υποκλίθηκε στα όσα συνέβησαν στο Ανφιλντ!

Οι Κόκκινοι πέτυχαν κάτι εξωπραγματικό, η ανατροπή τους συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε την μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο Ανφιλντ.

«Μετά και το δεύτερο ματς της Λίβερπουλ με τη Ντόρτμουντ συνειδητοποίησα μετά από 8 χρόνια πόσο μου λείπει το ποδόσφαιρο. Ως φίλαθλος εννοώ. Το πρώτο το έζησα από την κερκίδα, το δεύτερο από την τηλεόραση. Πάθος, πίστη, αυταπάρνηση, εναλλαγές συναισθημάτων, φίλαθλοι, τραγούδια, συνθήματα, σεβασμός, πολιτισμός. Αυτή είναι η μπάλα.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς έτσι θέλουμε να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Αλλά γιατί να πρέπει να κάνουμε 3.000 χιλιόμετρα για να το ζήσουμε από κοντά; Κι εδώ μπορεί να γίνει! Ελπίζω να το προλάβουμε...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα