Μπαρμπόσα: «Πολλή όρεξη για το κύπελλο»

Μπαρμπόσα: «Πολλή όρεξη για το κύπελλο»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Πολλή όρεξη για το κύπελλο»

bet365

Για την απόφαση να συνεχιστεί το κύπελλο αλλά και για το ματς στη Λιβαδειά, μίλησε ο Ελντερ Μπαρμπόσα.

Η ΑΕΚ θέλει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο τη 2η θέση αλλά έχει ως βασικό στόχο και το κύπελλο, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει πλέον καθώς αποφασίστηκε να συνεχιστεί. Για αυτά, αλλά και για την προσωπική του απόδοση, μίλησε ο Μπαρμπόσα στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος.

Για την απόφαση να συνεχιστεί το κύπελλο: «Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο. Είναι ένας στόχος που είχαμε από την αρχή της σεζόν. Μας δημιούργησε μια ανησυχία το γεγονός ότι δεν ξέραμε αν θα παίξουμε ή όχι, αλλά πλέον έχουμε πολλή όρεξη. Φυσικά για να πετύχουμε τον στόχο μας υπάρχουν πρώτα οι ημιτελικοί με τον Ατρόμητο ώστε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Ο στόχος του κυπέλλου είναι βασικός αλλά φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από αυτά τα ματς υπάρχουν οι αγώνες πρωταθλήματος για να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι οφ».

Να κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό θέλει η ΑΕΚ. Σε απόδοση 1.50 στην Casino Rio Bet η νίκη της Ενωσης κόντρα στον Ατρόμητο.

Για τις δύο ασίστ στον Πέκχαρτ στο ματς με τον Πανιώνιο: «Η δική μου θέση προϋποθέτει κυρίως να μοιράζω ασίστ. Φυσικά είναι δεδομένο ότι μου προσφέρει τεράστια χαρά όταν καταφέρνω και σκοράρω, αλλά την ίδια ακριβώς χαρά αισθάνομαι όταν δίνω τελική πάσα ώστε να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ο Πέκχαρτ και εκμεταλλεύθηκε τις πάσες που του έδωσα. Είμαι πάντα στη διάθεση της ομάδας για να βοηθήσω με κάθε τρόπο. Είτε με γκολ, είτε με ασίστ. Το θέμα είναι να μπορέσω να βοηθήσω».

Για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά: «Θα μπορούσε να πει κανείς ότι λόγω του ότι είναι τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα ίσως να χαλαρώσει. Αυτό όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να παίξουμε σ’ αυτό το δύσκολο ματς και κυρίως να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Λεβαδειακό. Είναι τρεις επιπλέον διαθέσιμοι βαθμοί για την ομάδα. Θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση ενόψει και της συνέχειας που ακολουθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα