Ενοχλήσεις ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Ενοχλήσεις ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Ναδάλες από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη συμμετοχή του στο ματς με την Ξάνθη να τίθεται αμφίβολη.

Ένα δυσάρεστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» είδε τον Ναδάλες να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, κάτι που του προκαλεί... πονοκέφαλο ενόψει του αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Έτσι, η συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι τίθεται αμφίβολη, καθώς αποτελεί ερωτηματικό ποιον θα βάλει στη θέση του ως αριστερό χαφ σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Ισπανός. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής αμυντικής και επιθετικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο δόθηκε έμφαση στα στημένα.

Τέλος, η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το ματς της Κυριακής (17/4) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (16/4) στην Ξάνθη, με την αποστολή να αποχωρεί για την ακριτική πόλη στις 7:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα