Βιγιαφάνιες: «Αισθάνομαι χαρούμενος»

Βιγιαφάνιες: «Αισθάνομαι χαρούμενος»

Νίκος Αθανασίου
Βιγιαφάνιες: «Αισθάνομαι χαρούμενος»

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε το βραβείο του κορυφαίου της 25ης αγωνιστικής για τους... παπάδες κόντρα στον Ατρόμητο και μίλησε για την βράβευσή του, την συνέχεια και τον Δημήτρη Σαραβάκο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Σαραβάκο:

Για τη βράβευσή του: «Είναι όντως μια αναγνώριση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά πέρα από την προσωπική μου χαρά, πρέπει να πω ότι αυτό το κατάφερα με τη βοήθεια όλης της ομάδας».

Για το αν το ματς με τον Ατρόμητο ήταν το καλύτερο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Πράγματι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα και ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Θα έλεγα ότι και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αισθάνθηκα το ίδιο καλά και ελπίζω να έχω πάντα τέτοιες ευκαιρίες».

Για τον Δημήτρη Σαραβάκο: «Ελπίζω να μας βοηθήσει και να πηγαίνουν όλα καλά. Νομίζω ότι και εκείνος θα μπορέσει να μας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα