Γκουαρντιόλα: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Σιμεόνε»

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρντιόλα: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Σιμεόνε»

bet365

Ομάδα «καθρέφτη» της δικής του νοοτροπίας και της κατάθεσης ψυχής για τη νίκη, έχει κάνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «ροχιμπλάνκος» για να φτάσουν στον φετινό, μεγάλο τελικό στο Μιλάνο, στις 28 Μαΐου.

Ο κόουτς της ομάδας του Μονάχου είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ, υποστήριξε πως η πρόκριση της Ατλέτικο εις βάρος της Μπαρτσελόνα, δείχνει και τη δύναμη της ισπανικής ομάδας...

«Έχουμε πολλά να προσέξουμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Η Ατλέτικο είναι πραγματικά μια ομάδα στην οποία φανερώνεται η νοοτροπία του Ντιέγκο Σιμεόνε μέσα στο γήπεδο. Είναι προπονητής τοπ επιπέδου κι ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως.

Το γεγονός πως η Ατλέτικο απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, μιλάει από μόνο του και δεν χρειάζεται εγώ να πω τίποτα περισσότερο για τη δύναμη της αντιπάλου μας στα ημιτελικά» είπε ο Ισπανός προπονητής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα