Η ομιλία του Κλοπ στο ημίχρονο που... θα γραφτει στην ιστορια

Η ομιλία του Κλοπ στο ημίχρονο που... θα γραφτει στην ιστορια

Κώστας Ζάλιαρης
Η ομιλία του Κλοπ στο ημίχρονο που... θα γραφτει στην ιστορια

bet365

Στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές χρειάζεσαι το συναίσθημα και όχι την τακτική και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Γιούργκεν Κλοπ με όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα της επικής αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ στο «Άνφιλντ».

Ο Γερμανός κόουτς που ... χτυπιόταν και προσπαθούσε να ξυπνήσει τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του ακόμα κι όταν οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της Πέμπτης στο «Άνφιλντ», πέτυχε το στόχο του με όσα είπε στους παίκτες του στ' αποδυτήρια...

«Βγείτε στο γήπεδο και κάνετε κάτι το οποίο θα λέτε με καμάρι στα εγγόνια σας» ήταν η ατάκα του, όπως την αποκάλυψε ο Ντίβοκ Ορίγκι μετά τη λήξη του επαναληπτικού για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τους «κόκκινους» να έχουν επιστρέψει από το εις βάρος τους 3-1 για να περάσουν στα ημιτελικά με το 4-3!

«Με το 2-0 στο ημίχρονο, όπως γίνεται πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές το παιχνίδι έχει τελειώσει. Όχι όμως εδώ στο Άνφιλντ, όχι στη Λίβερπουλ...» ήταν ένα από τα σχόλια του Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα