Ρώτησε για Μπεργκ η Γαλατά!

Ρώτησε για Μπεργκ η Γαλατά!

Gazzetta team
Ρώτησε για Μπεργκ η Γαλατά!

bet365

Μεγάλη πέραση, έχει στην Τουρκία ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Μπεργκ, καθώς η παρουσία του στα γήπεδα της Γαλλίας με την φανέλα της Σουηδίας, αναμένεται να φέρει προτάσεις που ίσως να μην μπορούν να αρνηθούν στο «τριφύλλι». Ακόμα και να μην υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί, πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μπεργκ... πουλάει.

Ειδικά στην Τουρκία, όπου το όνομά του έχει παίξει αρκετά, με τελευταία την περίπτωση της Γαλατά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», στο πρόσφατο φιλικό της Τουρκίας με την Σουηδία, ο μάνατζερ του παίκτη είχε κρούση, προκειμένου να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές. Αυτές, πέρα από τον Παναθηναϊκό, είναι το Αμβούργο αλλά και ο ίδιος ο παίκτης που διατηρεί ποσοστό του εαυτού του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα