Σταφυλίδης: «Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»!

Δημήτρης Τομαράς
Σταφυλίδης: «Προτεραιότητά μου το εξωτερικό»!

bet365

Ο άσος της Άουγκσμπουργκ μιλάει στο Gazzetta.gr για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, τους στόχους του αλλά και τον ΠΑΟΚ. Η περσινή προσπάθεια των Πειραιωτών και του δικεφάλου του Βορρά.

Ο Σταφυλίδης που μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά αλλά και ως αμυντικό χαφ για ακόμα μία χρονιά βλέπει το όνομά του να συνδέεται με μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο 22χρονος παίκτης μίλησε στο Gazzetta.gr για τους Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό, το εξωτερικό αλλά και τον ΠΑΟΚ.

«Πρώτα απ' όλα επειδή έχω δει να γράφονται διάφορα πράγματα δεν είμαι δανεικός στην Άουγκσμπουργκ. Με έχουν αγοράσει για τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως δεν γίνεται να φύγω έτσι απλά. Έχω δηλαδή συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα εγώ δεν γνωρίζω κάτι για Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό. Βλέπω τα ρεπορτάζ και ενημερώνομαι για το τι γράφουν για μένα αλλά είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Ότι συζητήσεις είναι να γίνουν θα συμβούν από το καλοκαίρι και μετά. Ακόμα και εάν είχε κάτι ο ατζέντης μου, που δεν ξέρω κάτι τέτοιο, δεν θα το συζητούσαμε τώρα», μας τόνισε αρχικά.

Ως προς τις βλέψεις και τις προθέσεις του σχολίασε πως «προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Το έχω τονίσει και το λέω ξανά. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν σκέφτομαι καθόλου την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια με την Άουγκσμπουργκ και είμαι εδώ για την καθιέρωσή μου. Θέλω να συνεχίσω στο εξωτερικό. Από την στιγμή που υπάρχουν προσφορές αλλά και ενδιαφέρον για μένα, όπως ξέρω, και από Γερμανία και Αγγλία, ακόμα και εάν δεν συνεχίσω στην Άουγκσμπουργκ θα κοιτάξω το εξωτερικό».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τα όσα πει κατά καιρούς υποστήριξε ότι «πάντα για μένα ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι η ομάδα από την οποία αναδείχθηκα. Έπαιξα στις Ακαδημίες της και από εκεί ξεχώρισα. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι που θα μας έρθει θα δω όλες τις επιλογές μου από Ευρώπη και Ελλάδα και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Η περσινή προσπάθεια των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Πέρυσι το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είχαν επιχειρήσει να πάρουν τον παίκτη από την Λεβερκούζεν, όπου ανήκαν τα δικαιώματά του. Δεν τα είχαν καταφέρει καθώς η Μπάγερ ζητούσε περίπου 3 εκατ. ευρώ και οι δύο ομάδες δεν έφταναν αυτά τα ποσά. Ο δικέφαλος του Βορρά έφτανε μέχρι το 1 - 1,5 εκατ. ευρώ. Από μέρους της η Άουγκσμπουργκ πάντως θα ζητήσει πάνω κάτω ότι και η Λεβερκούζεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα