Μέχρι την Τρίτη η απόφαση για Απόλλων

Μέχρι την Τρίτη η απόφαση για Απόλλων

Μέχρι την Τρίτη η απόφαση για Απόλλων

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση την ένστασης που κατέθεσαν ΑΕΛ, Πανελευσινιακός και Κέρκυρα κατά του Απόλλων για την χρησιμοποίηση 6 ξένων στο ματς στην Ελευσίνα. Σιγουριά στους τρεις, αισιοδοξία στη Ριζούπολη.

Περίπου 2 ώρες διήρκεσε η εκδίκαση της ένστασης που είχαν καταθέσει κατά του Απόλλωνα οι ΑΕΛ, Πανελευσινιακός και Κέρκυρα με την οποία ζητούσαν την τιμωρία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το παιχνίδι στην Ελευσίνα. Εκεί, οι τρεις τόνισαν τους λόγους που πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα της Ριζούπολης, με την απόφαση να βγαίνει τις επόμενες μέρες.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα κατέθεσε την υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου πάνω σε αυτό το ζήτημα. Όπως προκύπτει, στη Ριζούπολη υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και αυτό που τόνιζαν είναι πως έκαναν ότι μπορούσαν ώστε να αθωωθεί η ομάδα τους.

Αντίθετα, από την ΑΕΛ ήταν ξεκάθαροι πως η υπόθεση είναι πολύ απλή και ο κανονισμός ξεκάθαρος. Έτσι, το μόνο που περιμένουν οι «βυσσινί» είναι η οριστική απόφαση που θα κάνει επίσημη την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Απόλλωνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Κέρκυρα, Πανελευσινιακός, που ωστόσο κρατούν για την ώρα χαμηλά την μπάλα (ειδικά οι πρώτοι με όσα πέρασαν το καλοκαίρι...) και απλά περιμένουν την οριστική απόφαση.

Αυτή, αναμένεται να γίνει γνωστή μέχρι την Τρίτη. Υπάρχει μια περίπτωση να έχουμε απόφαση ακόμα και μέσα στην Παρασκευή ή την Δευτέρα, πάντως το αργότερο έως την Τρίτη θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

Best of internet