Ο Γκιρτζίκης υπέγραψε την ακύρωση για το ΣτΕ!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκιρτζίκης υπέγραψε την ακύρωση για το ΣτΕ!

bet365

Η αποχή των δικηγόρων και η καθυστέρηση στην διαδικασία οδήγησε - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta - τον πρόεδρο της ΕΠΟ να υπογράψει προσωπικά την ακύρωση της αίτησης του ΣτΕ!

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΕΠΟ δεν είχαν πάρει την απαιτούμενη άδεια και η υπόθεση της ακύρωσης της αίτησης της ΕΠΟ στο ΣτΕ υπήρχε περίπτωση να μεταφερθεί χρονικά για την Παρασκευή!

Κάτι που θα έφερνε σε κίνδυνο την υπάρχουσα συμφωνία και μπορεί να οδηγούσε ακόμα και σε Grexit καθώς το deadline ήταν την Πέμπτη!

Για να μην συμβεί αυτό και για να είναι απόλυτα σωστή στους χρόνους της η ΕΠΟ ο κ. Γκιρτζίκης πήγε προσωπικά και υπέγραψε την ακύρωση του αιτήματος για να σταλεί το απαιτούμενο έγγραφο το πρωί της Πέμπτης στο Υπουργείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ισχυρός άνδρα της Ομοσπονδίας κινήθηκε άμεσα επ' αυτού. Στην συνέχεια εστάλη ένα λιτό έγγραφο προς το Υπουργείο που ανέφερε πως η Ομοσπονδία έκανε αυτά που έπρεπε και ότι ζητάει την επανέναρξη του Κυπέλλου, κάτι που θα κάνει επίσημα την Παρασκευή ο Σταύρος Κοντονής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα