Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός μου άλλαξε το μέλλον»!

Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός μου άλλαξε το μέλλον»!

Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός μου άλλαξε το μέλλον»!

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε σε εκπομπή του Fox Sports για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός του άλλαξε το μέλλον του. Τι είπε για τη νέα χρονιά.

Ο Πουλίδο επισήμανε για:
 
Την παρουσία του στον Ολυμπιακό: Είμαι πλέον βασικός στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως νιώθω το επίπεδό μου να ανεβαίνει και πως μπορεί να με οδηγήσει όλο αυτό ξανά στην Εθνική. Ο Ολυμπιακός μου δίνει μεγάλα κίνητρα και πάντα συνεχίζω την δουλειά και την προπόνηση.
 
Την προοπτική της επιστροφής του στην Εθνική: Το να φορέσω ξανά την φανέλα της Εθνικής με γεμίζει υπερηφάνεια. Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να γυρίσω. Να δεχθώ ξανά κλήση. Συνεχίζω να δουλεύω πολύ και σκληρά. Δεν έχω δεχθεί ακόμα τηλεφώνημα από την Ομοσπονδία ή τον κόουτς, όμως ελπίζω να συμβεί σύντομα.
 
Την επίδραση των Πειραιωτών πάνω του: Ο Ολυμπιακός μου άλλαξε το μέλλον και την καριέρα. Πάντα αναλύω τα δεδομένα και τις ευκαιρίες μου. Στην Ελλάδα τελειώνει το πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη πάρει και μαθηματικά τον τίτλο αλλά μας περιμένουν και άλλες σημαντικές ημέρες, διότι αναμένουμε να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Πρέπει να προετοιμάζομαι πολύ σκληρά και το να σκοράρω με τον Ολυμπιακό και να βελτιώνομαι με βοηθάει πολύ. Έχω χρόνο να μιλήσω με την ομάδα μου για το μέλλον μου και το πως θα κινηθούμε τη νέα χρονιά.
 
Τις... σειρήνες επιστροφής στο Μεξικό και το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ: Η αλήθεια είναι πως το πλάνο μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη. Εκπλήρωσα το πρώτο από τα όνειρά μου. Όμως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Δεν είναι μόνο ομάδες από το Μεξικό ή άλλες ομάδες από την αμερικάνικη ήπειρο. Πάντα όταν έχεις να κάνεις με το ποδόσφαιρο δίνεις το καλύτερο και βλέπεις μετά όλες τις επιλογές σου.

Best of internet