«Αμόκ» για την φιέστα της Κυριακής!

«Αμόκ» για την φιέστα της Κυριακής!

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στον Ολυμπιακό για την φιέστα της Κυριακής με Καλλονή, με τον κόσμο να ετοιμάζεται για το δικό του... πάρτι και τους Πειραιώτες για μία ακόμα μοναδική φιέστα! 

«Αμόκ» για την φιέστα της Κυριακής!

Κάθε φιέστα του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστή. Έτσι ήταν η περσινή και έτσι θα είναι και η φετινή. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει και πάλι εκπλήξεις ενώ για ακόμα μία χρονιά το παιδί και η Unicef θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην γιορτή για το Νο43 τίτλο: 43 κούπες γεμάτες μεγάλη προσπάθεια, υπερηφάνεια και καταξίωση.

Υπάρχει μάλιστα πλάνο και για παρουσία παιδιών των σχολών και των Ακαδημιών για να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο στο περιθώριο της μεγάλης αυτής και σημαντικής γιορτής των παικτών του Μάρκο Σίλβα. Έτσι και αλλιώς σχεδόν κάθε χρόνο το νέο... αίμα των πρωταθλητών έχει ξεχωριστό ρόλο στην γιορτή. Οι ετοιμασίες είναι πια σε καθημερινή βάση και πολύωρες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνήθως η φιέστα έχει διάρκεια από 40 - 45 μέχρι 1 με 1,5 ώρα.

Μάλιστα για την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη το βράδυ συνάντηση με αντιπροσωπεία των παλαιμάχων άσων του Ολυμπιακού που πάντα έχουν την δική τους περίοπτη θέση στην φιέστα. Στις τάξεις του κόσμου επικρατεί... πανικός για ένα εισιτήριο για το ερυθρόλευκο... πάρτι μετά το ματς με Καλλονή (Κυριακή - 19.00).

Best of internet