Φορτούνης: «Καλό ματς την Κυριακή και μετά Κύπελλο»!

Φορτούνης: «Καλό ματς την Κυριακή και μετά Κύπελλο»!

Φορτούνης: «Καλό ματς την Κυριακή και μετά Κύπελλο»!

Ο Κώστας Φορτούνης έθεσε ως άμεσους στόχους να ευχαριστήσει ο Ολυμπιακός τον κόσμο του με Καλλονή και να πάρει μετά το Κύπελλο. Τι είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στο περιθώριο της βράβευσής του ο Φορτούνης είπε για:
 
Τα καλά λόγια του Θεοδωρίδη για εκείνον: Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο κύριος Σάββας έχει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δουλέψω ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα. Πρώτα από όλα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και μετά να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας.
 
Το πόσο ιδιαίτερο είναι για αυτόν το βραβείο: Πρώτα από όλα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που με κάνουν ακόμα καλύτερο, στην οικογένειά μου και στον σύλλογο.
 
Ο Σάββας Θεοδωρίδης από την άλλη είπε για:
 
Τον Φορτούνη και την αξία του: Είναι μεγάλη μου χαρά, πολύ μεγάλη χαρά που δίνω το Κύπελλο αυτό στον Κώστα Φορτούνη. Έχει να πάρει εκατοντάδες τέτοια κύπελλα με την αξία που έχει. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένα καταπληκτικό παιδί. Η οικογένειά του είναι μαζί του. Έτυχε να γνωρίσω και τον πατέρα του και τη μητέρα του. Μας συνοδεύουν στα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεξάγονται στην Βόρεια Ελλάδα. Ο Κώστας είναι ένα πάρα πολύ ταπεινό παιδί και πάρα πολύ σωστό παιδί. Είναι παικταράς. Τον ξέρω από μικρό παιδί γιατί ήταν στις Ακαδημίες μας. Τώρα δεν μπορώ να πω αν έγινε το σωστό ή το λάθος. Είχε φύγει. Πήγε στην Γερμανία και μετά γύρισε στον Ολυμπιακό που είναι η μεγάλη του αγάπη.
 
Προσφέρει το σπάνιο θέαμα που βλέπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Πριν από έξι μήνες είχα πει ότι ο Φορτούνης θα είναι το μεγαλύτερο δεκάρι που θα έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Και όπως βλέπετε δε διαψεύστηκα, γιατί ο Κώστας έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον πιστεύω απόλυτα, όχι μόνο εγώ. Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον αγαπάνε πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω από τις εκδηλώσεις ως προς το πρόσωπο του Κώστα. Το σημερινό κύπελλο είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών του Κώστα. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με τον Κώστα και πρέπει να το ομολογήσω αυτό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα ακόμα. Προχθές είπα ότι τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι της Ευρώπης. Δεν το είπα έτσι. Ο Κώστας θα το αποδείξει αυτό σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να μας ζήσει και να τον βλέπουμε πάντα σε τέτοιες στιγμές.

Best of internet