Κύκλοι ΕΠΟ: «Κανένας εσωτερικός διχασμός»

Δημήτρης Τομαράς
Κύκλοι ΕΠΟ: «Κανένας εσωτερικός διχασμός»

bet365

Από την ΕΠΟ επανέλαβαν την Πέμπτη πως δεν υπάρχει κανένα εσωτερικός διχασμός και καμία δυναμική αντιπολίτευση εκ των έσω σε Γκιρτζίκη.
Στην Ομοσπονδία αποδίδουν σε... τρίτους την προσπάθεια για να καλλιεργηθεί τέτοιο κλίμα. Τονίζουν πως δεν υφίσταται τίποτα απ' όσα αποδίδονται. Οι κύκλοι της ΕΠΟ ανέφεραν πως ορισμένοι προσπαθούν πλέον να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού, ανάμεσα στον πρόεδρο, σε μέλη της διοίκησης και σε εργαζομένους της ΕΠΟ. Συμπλήρωναν πως όχι μόνο δεν υπάρχει εσωτερικός διχασμός και αντιπολίτευση στον Γκιρτζίκη εκ των έσω αλλά η στήριξη στο πρόσωπό του είναι στον απόλυτο βαθμό. Είναι πράγματα βέβαια που έχουν ειπωθεί ξανά από ανθρώπους της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η σχετική διαρροή: «Αφού είδαν κάποιοι ότι οι εκβιασμοί δεν αποδίδουν και ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και κανένας άλλος δεν ωθήθηκε σε παραίτηση όπως διέδιδαν, έχουν ξεκινήσει μια καινούρια απέλπιδα προσπάθεια.
Προσπαθούν πλέον να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού, ανάμεσα στον πρόεδρο, σε μέλη της διοίκησης και σε εργαζομένους της ΕΠΟ. Όμως, ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, ώστε όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να ακολουθεί τις τακτικές που του αποδίδουν.
Έτσι οι προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες να διχάσουν την ΕΠΟ, επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο: να συσπειρώνουν τις Ενώσεις και τους ανθρώπους του αθλήματος γύρω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη».
 

Τελευταία Νέα