Έπεσε η ποινή του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Έπεσε η ποινή του ΠΑΟΚ

bet365

Με αφαίρεση λιγότερων βαθμών, αλλά και με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αντί για 5, τιμωρήθηκε τελικά ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Δεκτή εν μέρει έγινε η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο «δικέφαλος» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 5 βαθμών, με χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ, αλλά και με 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά την έφεση η ποινή έπεσε σε -3 βαθμούς και σε 3 ματς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το πρόστιμο παρέμεινε στις 100.000 ευρώ.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γιορέντε σημειώσει το πρώτο γκολ στο Σεβίλλη - Μπιλμπάο.

Φυσικά το παιχνίδι, παραμένει υπέρ του Ολυμπιακού με 0-3.

Αναλυτικά η απόφαση: «Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα