Μόνο με «συστημικούς» διαιτητές κερδίζει

Μόνο με «συστημικούς» διαιτητές κερδίζει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει κάποιες χρήσιμες παρατηρήσεις στο blog του στο Gazzetta για τον Ολυμπιακό και την διαιτησία. 

Μόνο με «συστημικούς» διαιτητές κερδίζει

Πως τους λένε οι αντιΟλυμπιακοί; Διαιτητές του…συστήματος, συστημικούς, τους λένε, τους διαιτητές που και καλά είναι υπέρ του Ολυμπιακού!

Ένα πράγμα σαν τον…Καλογερόπουλο (συστημικό τον έλεγαν κι αυτόν…), που έδειξε πόσο πολύ είναι υπέρ του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, όπου με τις απίστευτες αποφάσεις του (δύο αποβολές κι ένα πέναλτι!!!) ο Ολυμπιακός έχασε κι έτσι δεν πήρε αήττητος το πρωτάθλημα.

Αλλά ας τον αφήσουμε τον Καλογερόπουλο.Κι ας πάμε στον Ολυμπιακό, που κερδίζει λοιπόν μόνο όταν τον παίζουν οι διαιτητές του…συστήματος, κατά πως λένε οι αντίπαλοί του. Δηλαδή ξέρω γω ο Δημητρόπουλος κι ο Μήτσιος-και εσχάτως έβαλαν και τον Παππά. Βέβαια, το ότι ο Ολυμπιακός σε όλη την προηγούμενη διετία δεν είχε σταυρώσει ούτε νίκη με τον Παππά (βλέπε 1-2 στην Τρίπολη, 1-1 στο Αγρίνιο και 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη) είναι μία…λεπτομέρεια. Αλλά δεν πειράζει. Ο άνθρωπος προφανώς έγινε πάλι…συστημικός φέτος!!!

Απλά ήθελα να κάνω μία, ίσως, χρήσιμη παρατήρηση: ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία διπλά που έκανε σε σκληρές έδρες, στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο, εκεί που την προηγούμενη διετία είχε μία ήττα και τρεις ισοπαλίες με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό, τα έκανε με διαιτητές τον Κουκουλάκη και τον Σιδηρόπουλο.

Φαντάζομαι ότι δεν τους θεωρούν κι αυτούς ως διαιτητές του…συστήματος, ε; Γιατί συνεχώς λένε, «γιατί δεν ορίζονται στα ματς του Ολυμπιακού ο Σιδηρόπουλος κι ο Κουκουλάκης»…Ορίστηκαν λοιπόν ο Κουκουλάκης κι ο Σιδηρόπουλος σε ματς του Ολυμπιακού. Και δη σε δύσκολα εκτός έδρας ματς. Τι έγινε; Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα δύο, με 2-1 και 5-2. Μάλιστα, να θυμίσω ότι στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 2-0 ως το 90’ και στο Αγρίνιο κέρδιζε 5-0 ως το 88’…

Και βέβαια στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη με διαιτητή τον Κουκουλάκη...

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με…δικούς του διαιτητές, όπως λέει η προπαγάνδα…

Best of internet