Μόνο με «συστημικούς» διαιτητές κερδίζει

Μόνο με «συστημικούς» διαιτητές κερδίζει

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει κάποιες χρήσιμες παρατηρήσεις στο blog του στο Gazzetta για τον Ολυμπιακό και την διαιτησία.

Πως τους λένε οι αντιΟλυμπιακοί; Διαιτητές του…συστήματος, συστημικούς, τους λένε, τους διαιτητές που και καλά είναι υπέρ του Ολυμπιακού!

Ένα πράγμα σαν τον…Καλογερόπουλο (συστημικό τον έλεγαν κι αυτόν…), που έδειξε πόσο πολύ είναι υπέρ του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, όπου με τις απίστευτες αποφάσεις του (δύο αποβολές κι ένα πέναλτι!!!) ο Ολυμπιακός έχασε κι έτσι δεν πήρε αήττητος το πρωτάθλημα.

Αλλά ας τον αφήσουμε τον Καλογερόπουλο.Κι ας πάμε στον Ολυμπιακό, που κερδίζει λοιπόν μόνο όταν τον παίζουν οι διαιτητές του…συστήματος, κατά πως λένε οι αντίπαλοί του. Δηλαδή ξέρω γω ο Δημητρόπουλος κι ο Μήτσιος-και εσχάτως έβαλαν και τον Παππά. Βέβαια, το ότι ο Ολυμπιακός σε όλη την προηγούμενη διετία δεν είχε σταυρώσει ούτε νίκη με τον Παππά (βλέπε 1-2 στην Τρίπολη, 1-1 στο Αγρίνιο και 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη) είναι μία…λεπτομέρεια. Αλλά δεν πειράζει. Ο άνθρωπος προφανώς έγινε πάλι…συστημικός φέτος!!!

Απλά ήθελα να κάνω μία, ίσως, χρήσιμη παρατήρηση: ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία διπλά που έκανε σε σκληρές έδρες, στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο, εκεί που την προηγούμενη διετία είχε μία ήττα και τρεις ισοπαλίες με τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό, τα έκανε με διαιτητές τον Κουκουλάκη και τον Σιδηρόπουλο.

Φαντάζομαι ότι δεν τους θεωρούν κι αυτούς ως διαιτητές του…συστήματος, ε; Γιατί συνεχώς λένε, «γιατί δεν ορίζονται στα ματς του Ολυμπιακού ο Σιδηρόπουλος κι ο Κουκουλάκης»…Ορίστηκαν λοιπόν ο Κουκουλάκης κι ο Σιδηρόπουλος σε ματς του Ολυμπιακού. Και δη σε δύσκολα εκτός έδρας ματς. Τι έγινε; Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα δύο, με 2-1 και 5-2. Μάλιστα, να θυμίσω ότι στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός κέρδιζε με 2-0 ως το 90’ και στο Αγρίνιο κέρδιζε 5-0 ως το 88’…

Και βέβαια στον τελικό του Κυπέλλου πέρσι, ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη με διαιτητή τον Κουκουλάκη...

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με…δικούς του διαιτητές, όπως λέει η προπαγάνδα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.