Τσάμπι Αλόνσο: «Να το πάρουμε και για τον Γκουαρντιόλα...»

Τσάμπι Αλόνσο: «Να το πάρουμε και για τον Γκουαρντιόλα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Τσάμπι Αλόνσο: «Να το πάρουμε και για τον Γκουαρντιόλα...»

bet365

Ένας ιδανικός αποχαιρετισμός θα είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο, που σκέφτεται ότι το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι Βαυαροί προκρίθηκαν στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με το 2-2 στο «Ντα Λουζ» απέναντι στη Μπενφίκα και ο Ισπανός κόουτς της γερμανικής ομάδας θα δώσει για 7η φορά στην καριέρα του, το «παρών» στη φάση των «4» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Θα είναι εξαιρετικό και για τον Πεπ, αλλά και για την ομάδα και για τους οπαδούς αν καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε, όμως, να περάσουμε ακόμα μια φάση για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Όποιος κι αν βρεθεί απέναντί μας στα ημιτελικά, θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε όμως να τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του Τσάμπι Αλόνσο στο «BTSport 2».

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν προβάδισμα, οι Βάσκοι όμως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Σεβίλλη – Μπιλμπάο, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα