Οι ... θεωρίες συνωμοσίας για το πέναλτι της Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι ... θεωρίες συνωμοσίας για το πέναλτι της Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Έπεσε... τηλεφώνημα από τον Φερνάντο Τόρες, έπαιξε ρόλο ο... Πλατινί ή μήπως τελικά ήταν το κάρμα; Οι θεωρίες συνωμοσίας για το πέναλτι που δεν πήρε η Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έκαναν την εμφάνισή τους...

Οι «μπλαουγκράνα», στο 90ο λεπτό του επαναληπτικού με τους «ροχιμπλάνκος» κι ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ, ζήτησαν ορθά πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή του Όμπλακ, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει τελικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Οι Καταλανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση μετά τη δική τους νίκη με σκορ 2-1 στο πρώτο ματς, με τις θεωρίες... συνωμοσίας να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η δημοφιλής, για τα βίντεο καρτούν από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ιστοσελίδα, 442oons στο Facebook, δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο.

Τελικά ήταν το ... τηλεφώνημα και η απειλή από τον Τόρες μετά την αποβολή του στο πρώτο ματς; Μήπως ο Πλατινί και οι δωροδοκίες; Ή μήπως το κάρμα του Ινιέστα που παραπονέθηκε, ενώ ο ίδιος λίγο νωρίτερα είχε γλιτώσει την κόκκινη κάρτα για το πέναλτι που έκανε με χέρι...

Δείτε το βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα