ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές Σαββίδη – Βεζυρτζή

ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές Σαββίδη – Βεζυρτζή

Περασμένα ξεχασμένα… Σαββίδης και Βεζυρτζής ξανασυναντήθηκαν στο «παλατάκι» του ΠΑΟΚ, ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του δεύτερου από την ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές Σαββίδη – Βεζυρτζή

Οι δύο άνδρες έδειξαν ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αν και οι σχέση τους πέρασε από μια δοκιμασία, μετά την σύντομη παρουσία του πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ στα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Βεζυρτζής ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας και της εταιρείας, κάτι που ανέφερε και στους φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης, με αποτέλεσμα η παρουσία του στην Τούμπα να αποδειχθεί πολύ σύντομη.

Ο Βεζυρτζής παραιτήθηκε, λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, συνειδητοποιώντας ότι οι εισηγήσεις του (πχ στο θέμα Τούντορ) δεν εισακούγονται από τον Σαββίδη.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, οι δυο τους συναντήθηκαν στο «παλατάκι», με αφορμή τον 4ο ημιτελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.

Με το που εμφανίστηκε ο Σαββίδης στο γήπεδο, ο Βεζυρτζής άλλαξε θέση και πήγε και κάθισε δίπλα του, ενώ οι δύο άνδρες μετά το τέλος του αγώνα και τη θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό, ξανασυναντήθηκαν στην αίθουσα VIP του γηπέδου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να σπεύδει και να αγκαλιάζει τον πρώην συνεργάτη του. 

Best of internet