Ρόμπερτ Μακ: «Τρέλα» με τον ΠΑΟΚ και τη «Θύρα 4» (pic)

Ρόμπερτ Μακ: «Τρέλα» με τον ΠΑΟΚ και τη «Θύρα 4» (pic)

Gazzetta team
Ρόμπερτ Μακ: «Τρέλα» με τον ΠΑΟΚ και τη «Θύρα 4» (pic)

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) στο «παλατάκι» για τον ημιτελικό της Volleyleague επιβεβαιώνοντας το ισχυρό δέσιμο με την κερκίδα.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει αγαπήσει, ιδιαίτερα, το Δικέφαλο, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει τα «φτερά» του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ξεχωριστή αυτή σχέση του με τους «ασπρόμαυρους» φρόντισε να εκφράσει, για μια ακόμη φορά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Μακ ανήρτησε μια φωτογραφία, που είχε δημοσιευθεί στο σχετικό αφιέρωμα του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ, «Toumba Magazine» με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον απεικονίζει στις κερκίδες της Θύρας 4 με το εξής σχόλιο: «Το δεύτερο σπίτι μου»!

«Είσαι ένας από εμάς», του γράφει ένας φίλος του ΠΑΟΚ, με το σύνολο των σχολίων να αφορούν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

My second home⚪️⚫️ #PAOK

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Robert Mak (@robertmak11) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα