Κουτσοκούμνης σε ΕΠΟ: «Με διάλογο και πλάνο θα λύσετε τα προβλήματα»

Δημήτρης Τομαράς
Κουτσοκούμνης σε ΕΠΟ: «Με διάλογο και πλάνο θα λύσετε τα προβλήματα»

bet365

Ο Κύπριος αξιωματούχος έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στις συζητήσεις στην ΕΠΟ αλλά και στο να βρεθεί λύση με το Υπουργείο. Τι άλλο ειπώθηκε στην εκτελεστική επιτροπή.
Ο Κώστας Κουτσοκούμνης όπως προέκυψε από όλες τις διαπραγματεύσεις έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στο να βρεθεί λύση για την αποφυγή του Grexit. Την Τρίτη μιλώντας στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν γίνεται και δεν μπορούμε να ρίχνουμε άλλο λάδι στην φωτιά. Έχουμε προβλήματα που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Για να τα λύσουμε όλοι μαζί χρειάζεται ανοιχτός και συνεχής διάλογος και πλάνο. Να κάνουμε ότι χρειαστεί για να αρχίσει πάλι το Κύπελλο».
«Ως FIFA / UEFA ξέρουμε καλά πως υποθέσεις δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο που αλλού λύθηκαν σε πέντε μήνες και λιγότερο εδώ περνάνε πέντε χρόνια και ακόμα... τρέχουν», συμπλήρωσε. Τότε ήταν που πήρε τον λόγο ο Γιώργος Μποροβήλος κάνοντας λόγο για πλημμέλημα και ρίχνοντας την γνωστή ατάκα για την γυναίκα του. Άπαντες έβαλαν τα γέλια.
«Την ξέρω την περίπτωσή σου. Το γνωρίζω αυτό που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα», του είπε ο Κουτσοκούμνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα