Τελειώνει σε δύο εβδομάδες του Μανούσου

Τελειώνει σε δύο εβδομάδες του Μανούσου

Τελειώνει σε δύο εβδομάδες του Μανούσου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο Γιώργος Μανούσος θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στις επόμενες 2 εβδομάδες, αφού θα αποτελέσει παρελθόν από την Καλλονή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μανούσος έχει πει τον τελευταίο καιρό ότι δε θα συνεχίσει στην Καλλονή. Το συμβόλαιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού με τον σύλλογο της Μυτιλήνης λήγει το προσεχές καλοκαίρι και είναι ένα από τα ονόματα που θεωρούνταν ότι θα απασχολήσουν πολύ στην μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, πληροφορίες του Gazzetta.gr τονίζουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας για τον παίκτη και πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, για την ώρα δε βγαίνει προς τα έξω από ποιες ομάδες υπάρχουν προτάσεις, τη στιγμή που ο ίδιος θέλει να μείνει σε υψηλό επίπεδο και έχει στόχο να υπογράψει σε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα. Βέβαια, ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η οικογένειά του, αφού έχει δύο παιδιά, ώστε να... ζυγίσει όλα τα δεδομένα και τις επιλογές που έχει στα χέρια του. Εκτός από την Ελλάδα υπάρχει και ενδιαφέρον από εξωτερικό.

Best of internet